lauantai 20. huhtikuuta 2013

Riistalla treenausta

Tänään kävi meidän kannalta hyvin onnekas tapaturma, nimittäin pyy lensi päin keittiön ikkunaa ja kuolla kupsahti. :D Saatiin siis ensimmäistä kertaa kunnon treeniriista! Painelin samantien pellolle koirien, linnun ja damien kera, oli muuten tosi hyvä reissu.

En ollut varma Ayan reaktiosta riistaan, sillä viime kerrasta on aikaa. Taisi olla peräti viime joulukuussa pentuetapaamisessa, jossa se vähän ihmetellen kanteli lokkia ja kania. Nyt ei epävarmuudesta kuitenkaan ollut tietoakaan! Pyysin aluksi Ayaa noutamaan linnun ihan parin metrin päästä, ja tosi hienosti otti pyyn suuhun ja kantoi mulle.




Alkutestin jälkeen tein Minille ja Ayalle melko lyhyet perusnoudot. Mini oli aivan elementissään, niin tohkeissaan se oli linnun noudosta. Taisi tulla vanhat muistot mieleen. :) Noutojen jälkeen tein pari hakualuetta pyyllä ja dameilla. Sekä Mini että Aya työskentelivät älyttömän upeasti, on mulla sitten hienot koirat!





Pienen treenihetken jälkeen suunnattiin lenkille pelloille. Kamera pääsi tositoimiin ja ihan mukaviakin kuvia sattui joukkoon. Tässä parhaimmistoa!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti