sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Kaveruksia

Minin masennuskausi on ohitse, sillä siitä ja Ayasta on tulleet kaverukset! Tämä ihme tapahtui perjantaina. Tytöt leikkivät päivän aikana moneen otteeseen, ne juoksivat kilpaa, Aya jahtasi Miniä jolla oli lelu suussaan ja olipa niillä vetoleikkejäkin lelun kanssa. Ette uskokkaan kuinka ilonen oon tästä! Mini on mulle niin rakas, että on ollu kauheeta kattoa sitä innottomana ja surkeena. 
Tytöt ovat leikkineet joka päivä, lähinnä ulkosalla, mutta pariin otteeseen ne ovat myös vähän nahjailleet sisällä. Ja voi että, miten söpö Aya on, kun se hakee Ministä turvaa. Mini menee makoilemaan jonnekkin ja mulkoilee sieltä. Aya alkaa pikku hiljaa hivuttautumaan lähemmäs sitä, ja lopulta ne makaavat aivan sylikkäin. :) Mini kattelee touhua vähän "huoh"-ilme naamallaan, muttei kuitenkaan lähde mihinkään vaan antaa Ayan makailla puoliksi päällään. Mini on myös alkanut välillä tekemänä pesää, eli taitaa sillä vähän olla emon vaistot heränneet.







Nyt viikonloppuna meillä oli taas siskon valkkari Taavi kylässä, ja vitsit ne on Ayan kanssa hyvät kaverit. Sisällä ne nahjailee ja juoksee lelun kanssa lähes taukoamatta. Ulkona Aya oli ensin vähän varuillaan, mutta tänään se jo leikki täyttä päätä Taavin kanssa. Mini ja Taavi on molemmat niin ihania, tietävät kuinka pikkusen kanssa leikitään. Ei mitään rajua, ja vetoleikkienkin aikana ne eivät ole tosissaan vaan antavat Ayankin voittaa välillä. Oon nääääääääääääääääin ilonen siitä, että hauvat tykkäävät toisistaan. :)





Huomenna meille tulee käymään kaverin koira, tiibetinmastiffi Lily. Ja tiistaina mennään tyttöjen kanssa katsomaan kaverin hoitokoiraa, labradorinnoutajauros Romeota, Minin kesärakkautta. Vai pitäisikö sanoa, että Mini on Romeon kesärakkaus? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti