perjantai 23. syyskuuta 2011

Seuran mestaruuskisat

Eli keskiviikkona tuli sitten käytyä seuran mestaruuskisoissa, lajina agility. Kisat meni miten meni, vähän sinne päin. :D
Agilityradalla Mini oli tosi innokas, vaikka meillä ei ole kaikki esteet hanskassa. Rata alkoi hypyllä ja kepeillä, ja kepithän on tällä hetkellä meillä sellanen este, jota ei osata. Tarkoitus olisi pystyttää nyt lähipäivinä muutama auraukeppi kotipihaan, niin päästään harjottelemaan keppejä kotonakin. Mutta siis, ohjasin Minin kepeillä ihan kädestä pitäen. Oon ite aivan toivottoman surkea siinä, mun koordinaatio vai mikä lie kyky ei vaan riitä siihen. :D En tiedä saatiinko kepeistä 5 vai 10 vai 0 virhepistettä.
Rata meni muuten tosi hyvin, paitsi ennen rengasta olevaan putkeen Mini meni ja palasi samaa reittiä takaisin. Ohjasin sen uudestaan putkeen ja sen jälkeen renkaalle, mikä meni tosi hyvin! Treeneissä Mini on yrittänyt keppaskonsteilla renkaan alta ja sivuilta, mutta nyt meni suoraan läpi.
Meidän agirata kaatu loppujenlopuksi siihen, kun palkkasin Minin kontaktien alastulossa. Siitä tuli hylky, mitä en siis tiennyt ennen rataa. Vaikka enhän mä tonne mitään sijotusta lähtenyt tietenkään hakemaan, lähinnä otin sen vaan ylimääräsenä treeninä.

Hyppyrata meni sitten astetta huonommin. :D Kello oli vähän vailla yhdeksän kun päästiin se suorittamaan, joten Mini oli ihan väsy ja möhnä ja nälkänen ja turhautunut. Se siis kiersi hyppyjä kun ei jaksanut hypätä yli ja meni muutenkin vähän sinne päin. Olin itekkin ihan sekasin kun pääsin radalle, meinas rata unohtua useempaan kertaankin. En lähtenyt hyppyradalta edes tulosta hakemaan, koska skipattiin suosiolla mm. kepit kokonaan.

Loppuun vielä video agilityradasta, kuvaamisesta ja kivasta seurasta taas kiitos Jutalle! :) Hyppyradasta en kehtaa laittaa videota näkyville, sen verran sillä kuitenkin failattiin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti