tiistai 13. elokuuta 2013

Meistä tulee turkulaisia + Mini 7 v!

Ihmeitä näköjään tapahtuu, sillä minä sain kuin sainkin opiskelupaikan! Ja vieläpä siltä alalta, miltä eniten halusinkin. Hain viime kevään yhteishaussa opiskelemaan sekä Kuopioon, että Turkuun ammattikorkeakouluun viittomakielentulkiksi. Kumpaankaan en päässyt, vaan jouduin varasijalle. Luulin pelin olevan jo aivan menetetty, kunnes eilen sain soiton Turun DIAK:sta, että mulla olisikin sinne paikka viittomakielentulkin koulutusohjelmaan! Otin paikan oitis vastaan ja koulu alkaakin sitten jo 26.8. Käynnissä on ollut kova asunnon etsintä, sillä mulla on jonkin verran kriteereitä ollut. Asuntoon pitää saada ottaa koirat, koulun ja ulkoilumaastojen pitää olla melko lähellä, hintaa ei saa olla liikaa. Näiden perusteella on valikoitunut yksi asunto ylitse muiden, ja tätä kyseistä kämppää mennään huomenna katsomaan. Toivottavasti lykästää!
Mini ja Aya tosiaan muuttavat mukanani Turkuun, vaikka kovin mielellään äiti ja isä haluaisivatkin etenkin Minin pitää täällä Orimattilassa. Mutta Mini on mun koirani, joten mun mukaani se lähtee! Yhden viikon joudun olemaan hurtista kuitenkin erossa. Joudun asustamaan Turussa hostellissa 26-30.8, sillä jos tuon haluamani kämpän saan, niin se vapautuu vasta 1.9.

Mutta, on mulla muitakin suuria uutisia kuin Turkuun muutto. Rakas "ihanan lihava" Mini-murmelisti nimittäin täytti lauantaina kokonaiset 7 vuotta!  Mini on ollut viime päivät aivan ihanan pirteä ja hassu, selkeästi siis tiedostaa, että nyt on jotain suurta meneillään. :D
Tässä Mini ja kananmuna-mustikka-illallinen silakkakynttilällä:

  


Siinä missä Mini on ollut pirteä, niin on Aya taas ollut aivan maassa. Neiti on nimittäin valeraskaana. Aya on paisunut kuin pullataikina, ruoka ei oikein maistu ja masennusta on ilmassa. Ulkona se on oma pirteä rämäpää itsensä, mutta sisällä se haluaa vaan kärvistellä kauheaa elämäänsä sohvan nurkassa tai sängyn alla. Toivottavasti oireet alkaisivat pian lievittyä, sillä meillä olisi sunnuntaina edessä taipumuskoe. Tosi hienoa, jos se on silloin yhtä pirteänä kuin nyt. :D


2 kommenttia:

  1. Hehee jos saat sen kämpän niin teekkö kuvapostauksen siitä :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voin tehdä, vaikka se ei blogin aihepiiriin niin justiinsa kuulukkaan. :D jos pistän Minin ja Ayan kuviin mukaan, niin ehkä se tarpeeksi läheltä liippaa? Voi olla että se postaus on ajankohtanen vasta kuukauden päästä, kun kämppä alkaa näyttää muultakin kun kasalta romuja.

      Poista