keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Back in business - parin viime kuun kuulumisia

Heh, melkoinen kirjoitustauko taas ollut. Tällä kertaa kuitenkin hyvällä syyllä! Mulla alkoi tosiaan kuuden viikon sädehoitojakso marraskuussa, ja oon ollut melkosen poikki sen takia. Minin ja Ayan kanssa puuhailut ovat jääneet harmillisen vähälle, kun on pitänyt keskittyä lähinnä siihen, että pitää itsensä kunnossa ja saa levättyä tarpeeksi. Nyt vasta oikeastaan uutena vuonna olo alkoi olla parempi, ja olen jaksanut käydä noin joka toinen päivä hieman vajaa tunnin lenkin. Muuten äiti ja isä ovat avustaneet koirien ulkoilutuksesta, ilman niiden apua Minillä ja Ayalla olisivat olleet melkoisen tylsät kaksi kuukautta. En ole tänä aikana harrastanut juuri mitään Ayan kanssa. Täytyy nyt kun tässä piristyy, niin alkaa kunnolla harjoittelemaan noutojuttuja, jotta oltais kesällä valmiita noutajien taipumuskokeeseen. ;)

Kovasti täällä odotellaan hankikantoa ja lyhyempiä koulupäiviä, jotta pääsisi valoisalla hiihtelemään pelloille Minin ja Ayan kanssa. Tuntuu ihan uskomattomalta, että pääsen vielä Minin kanssa valloittamaan nuo pellot, kun viime toukokuussa olin lähes täysin varma, ettei Mini näe seuraavaa talvea (munuaisarvojen nousun takia). Sen sijaan Mini on pirteämpi kuin pitkiin aikoihin. Aamuisinkin se jaksaa hössöttää enemmän ja illallakin on vähän virkeämpi. Kyllähän Mini nukkuu tosi paljon, muttajaksaa se liikkuakkin. Kummallinen vaikutus ollut Ayalla Minin pirteyteen!

Heh, tätä tekstiä kirjoittaessa Ayalla alkoi juoksut, aikamoinen sattuma. :D Olin hakemassa mun huoneesta kovalevyä, kun huomasin sängyn lakanan olevan veressä. Nyt Aya kuljeskelee masentuneena ympäriinsä housut päällä, ei yllätys yllätys oikein tykkää niistä. En tiedä voinko vastustaa kiusausta olla ostamatta sille vaaleanpunaisia juoksuhousuja, noi mustat on niin pirun tylsät ja varmaan joskus epähuomiossa päästän sen ulos ne päällä. :D Juoksut olisivat saaneet kyllä alkaa viikkoa myöhemmin, meidän oli nimittäin tarkoitus mennä moikkaamaan Ayan Repe-veljeä Lahteen viikonloppuna. :/ Tosi harmi, nyt ainoastaan Mini pääsee mukaan.


Loppuun satunnaisia kuvia viimeiseltä kahdelta kuukaudelta!


Asuin sädehoidon kolme ensimmäistä viikkoa (arkipäivät) Tampereella siskon luona Minin ja Ayan kanssa. Ayan ehdoton lempipuuha oli seurata ihmisvilinää kerrostalon ikkunasta, se oli sille täysin uusi ja ihmeellinen juttu. Se viihtyi tuossa sohvan käsinojalla pitkiäkin aikoja. :D



Aya pääsi Tampereella taas vaihteeksi käymään eläinlääkärissä, sillä tytöllä oli pissatulehdus (jo kolmas, mistä näitä oikein tulee?) ja lisäksi siltä oli löytynyt piikki anturasta, eikä parantumista ollut tapahtunut viikkoon. Saatiin kauluri ja pissatulehduslääkkeet matkaan.










Muutama talvikuva peltolenkiltä.



Joulu sujui rennosti ja rauhallisesti. :D



Äsken napattu kuva kaveruksista, Aya on masentunut housuistaan ja hakee Ministä lohtua. :D Aya nukkui tuossa asennossa melkein puoli tuntia.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti