lauantai 25. elokuuta 2012

Myöhäisillan rutiinit

Saaneen esitellä Minin jokapäiväisen suuren voimanponnistuksen: iltapissalla käynti. Se on neidille niin suuri vaikeus. Mikäs sen ikävämpää kuin olla hyvillä unilla iltamyöhään, ja sitten joku idiootti käskee pissalle ulos kylmään ja pimeään maailmaan. Kun Minin vihdoin saa ylös useiden mulkoiluiden säestämänä, se tallustaa ulos päin hiiiiitaasti, ja yrittääpä käydä välillä kesken matkankin maate nukkumaan. Kun Mini vihdoin pääsee ulos asti se vitkastellen yleensä pissaa. Mutta ei aina. Ovelimpina iltoina se esittää pissaavansa, aika taitavasti jopa. Ainut mikä paljastaa Minin, on sen häntä, joka ei ole aavistuksen pystyssä kuten normaalisti.

Kun Minin päivän ikävin tehtävä on suoritettu, alkaa sängyn valtaus. Siinä pätee viidakon julma laki: nopeat syövät hitaat. Harmillista kyllä olen itse usein se hitain, ja mikäli meinaan mahtua sänkyyn, saan raivata itselleni tilaa. Onneksi mulla on kaksi tyynyä, sillä toinen tyyny on lähes poikkeuksetta varattu, koska prinsessa Minihän ei missään nimessä voi nukkua ilman kunnon pehmusteita.
Aya ei vielä ole oppinut Miniltä kaikkia prinsessatapoja, vaan se yleensä tyytyy nukkumaan jalkopäässä - puoliksi mun päällä tosin.

Ai miten niin olen tassun alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti