perjantai 14. lokakuuta 2011

Epikset 13.10

Mulla oli eilen päivällä kipeä olo, mikä onneksi meni ohitse ja pääsin lähtemään viimeiseen P-HAU CUP:iin! Onneksi tuli lähdettyä, sillä mun käsittääkseni voitettiin möllien maksiluokka. Tosi paljon tuli hylättyjä, ilmeisesti kolme täyspitkää, suoraa ja lähekkäin olevaa putkea verotti nopeita ja putkihulluja koiria. Nämä on näitä harvinaisia hetkiä, jolloin on ihan tyytyväinen siihen että itsellä on hidas koira, joka kuuntelee suurimman osan ajasta radalla. :D
Rata meni meiltä siis tosi hyvin, riman pudotuksesta saatiin 5 virhepistettä ja ensimmäisen putken kohdalla sähläsin jotain omaa. Ihanneaika alitettiin reilusti (13,56 s.). Kisasta jäi tosi hyvä maku, harmi että se oli viimenen cup-kisa tälle vuodelle. Yhdet kisat meillä on vielä marraskuussa, mutta sen jälkeen seuraavat taitavat olla vasta keväällä.


Jutta oli taas kuvaamassa meitä, joten video radasta löytyy. Alussa on vähän tarkennuksen kanssa ongelmia, täytyy ensi kerralla ottaa manuaalitarkennuksella niin videostakin saa paremmin selvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti